Saftig rabarberkaka till kaffe. Kläm gärna fast ett bakplåtspapper i botten på formen!
Ingredienser
Mandelglasyr
100 g smör
75 g mandelspån
1 1/2 dl strösocker
2 msk vetemjöl
2 msk mjölk
1 msk vaniljsocker
Kaksmet
175 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
2 1/2 dl gräddfil
5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
ca 400 g rabarber
Mycket god och matig kaka som återspeglar årstiden. Jag hade bara hälften mängd rabarber att tillgå, men det var utmäkt.
Jättegod!! Rabarber och tosca var en jättegod kombination! Denna kaka kommer jag att göra fler gånger. Tack för ett bra recept!
Har bakat din otroligt goda rabarberskaka idag. Den kommer jag att göra flera gånger älskar rabarber. Tack för receptet
Glömde trycka på en röst det får man inte glömma
Inte gott med vaniljsocker i glasyren!Den kakan åkte i soppåsen.