Glutenfri müsli

Serverar: 25 portioner

Tid: 1 timme

God o nyttig GF müsli

Ingredienser

  • 5 dl glutenfritt havregryn
  • 5 dl hirsflingor
  • 1 dl kokos
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl linfrö
  • 2 dl blandade Nötter (valnötter/ sötmandel/ hasselnötter)
  • 1 dl råsocker
  • 5 msk rapsolja (el annan smakfri olja)
  • 2 dl vatten
  • Instruktioner

    1. Grovhacka nötterna.
    2. Häll alla ingredienserna i en bunke,
    3. Glutenfritt havregryn, hirsflingor, kokos, solrosfrön, linfrö, blandade nötter, råsocker.
    4. Blanda oljan och vatten.
    5. Arbeta in vätskan i flingorna.
    6. Bred ut blandningen i en långpanna,
    7. Och rosta i 200 grader i ca 20-30 min.
    8. Rör om då och då!
    9. Lycka till!!!

    Liknande recept

    5
    45 min
    1
    1
    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben