Gluten/laktosfria äppelmuffins
Serverar:
18-20 portioner
Här är ett recept för er som inte tål gluten eller laktos.
Ingredienser
150 g margarin (laktosfritt)
1 1/2 dl strösocker
1 ägg
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
3 dl gluten/laktosfritt mjöl (t ex MixWell)
1-1 1/2 dl äppelmos
Instruktioner
Rör margarin + strösocker smidigt, tillsätt ägget + det torra blandat.
Fyll formar till knappt 3/4 och lägg ca 1 tsk äppelmos ovanpå.
Grädda i 200°C 10-15 min.
Liknande recept
Gluten och laktosfri jordgubbstårta
1 h 30 min
10-15
Gluten och laktosfria bullar
3 h
25
2
Gluten och laktosfri limpa
2
2
Gluten och laktosfria semlor
15
Amoz gluten och laktosfria äppelpaj.
30 min
4-6
Gluten och laktosfritt formbröd
4.5
1 h
1
2
Krämig, laktosfri chokladkaka med apelsin
10 min
Glutenfri och laktosfri pannkaka
5
2-3
3
Currysås glutenfri och laktosfri
15 min
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!