Ugn 200 grader.
Mördegen:
Mät upp alla ingredienserna i en matberedare. Kör på högsta hastighet en kort stund. Skulle degen vara för kladdig tillsätt ytterligare ½ dl mjöl. Låt degen vila kallt minst 30 minuter före utbakning.
Fyllning:
Värm créme fraiche i en kastrull så att den når kokpunkten. Stäng av plattan.
Bryt chokladen i mindre bitar och lägg ner i kastrullen. Rör tills chokladen har smält. Slå sönder äggulorna med en gaffel och rör ner dem i chokladsmeten.
Dela mördegen i två bitar. Kavla ut på lätt mjölat bakbord till två rektanglar, ca 18x25 cm. Lägg en degplatta i botten av en lika stor bakpappersklädd form.
Häll på fyllningen på första plattan, lägg på den andra degplattan. Nagga locket med en gaffel.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 25-30 minuter. Låt svalna i formen. Stjälp upp den kalla kakan.
Blanda samman ingredienserna till glasyren, bred glasyren jämt över kakan och låt stelna, skär i rutor