Godaste Kladdkakan

Serverar: 10-12 portioner

Den godaste kladdkakan någonsin!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 6 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 8 msk kakao
  • 2 krm salt
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 150 g smält margarin
  • Garnering
  • 150 g blockchoklad, mörk
  • Instruktioner

    1. Rör ihop allt. Häll upp smeten i en smord rund form med löstagbara kanter.
    2. Grädda i 200 º ca 30 minuter.
    3. Bryt ca 150 gram mörk choklad som får smälta över kakan då den fortfarande är varm!
    4. Servera gärna med jordgubbar och en klick grädde.

    Liknande recept

    4.3
    20 min
    1

    Kommentarer (4)

    Gloomyior 15 juli 2008

    Jättegod, jag använde nobless med apelsinsmak då blockchokladen var slut.

    dana 20 juli 2008

    Hej! det ser jättegod ut. Men man minska på sockret?

    Terro 7 juli 2009

    Det var jätte god. Jag och min mamma testa den vi kunde inte sluta äta den XD

    leolina 3 november 2009

    jättegod o räcker till många!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben