Gööörgoda revben

Serverar: 2 portioner

Det vattnas i mungiporna

Ingredienser

  • ½ kg tunna revben
  • Vatten
  • Lök
  • Pepparkorn
  • Salt
  • Glaze
  • 1 dl honung
  • 1 dl ketchup
  • Knappt ½ dl kinesisk soja
  • 3 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Koka upp vattnet med lök pepparkorn och salt. Skumma. Lägg i revbenen och koka tills nästan köttet lossnar från benen. Ta upp och skär dem.
    2. Blanda ihop glazen och pensla på ordentligt och grilla tills de får fin färg, glaza medan du grillar (det ska vara duktigt med gegga på)
    3. Passar jättebra till min potatissallad

    Liknande recept

    5
    3 d 1 h 30 min
    3

    Kommentarer (2)

    josefini 20 maj 2009

    Mammis! Detta var verkligen uppskattat av min man, som just nu sitter och äter. Ovanligt tyst vid matbordet :) Tack! //Josefin

    Christina56 5 mars 2010

    Ofta fredagsmys hemma hos oss. Tack för ett bra och underbart recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben