Gorgonzolafilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Underbart god kyckling!!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Smör
  • Sås
  • 1 dl finskuren purjolök
  • Smör
  • 1 dl mjölk
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl vitt vin
  • 1 buljontärning
  • 1 msk brunt farinsocker
  • 150 gr gorgonzola
  • Instruktioner

    Bryn filéerna i smör i stekpanna. Låt eftersteka under lock i 10 minuter. Späd ev med lite vatten. Fräs purjolöken i smör i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser. Rör om tills osten smält. Låt såsen småputtra i 10 minuter. Lägg upp köttet skurna i sneda skivor på ett uppläggningsfat och häll såsen över. Servera med pressad potatis eller ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben