Grillad banan med honungsyoghurt och pistagenötter

Serverar: 4 portioner

En smaskig efterrätt på utflyktens grillning. Du kan förenkla genom att blanda honung direkt i yoghurtburken och ta med som den är.

Ingredienser

  • 4 bananer
  • 4 msk smör
  • 4 tsk råsocker
  • 2 dl Arla Köket matyoghurt
  • 1 msk flytande honung
  • 4 msk hackade pistagenötter
  • Instruktioner

    1. Skala bananerna och lägg dem på 4 ark aluminiumfolie. Lägg 1 msk smör och strö 1 tsk socker på varje banan.
    2. Vik ihop och stäng arken noga.
    3. Grilla på grill eller i ugn ca 5 min. Blanda yoghurt och honung.
    4. Servera bananerna med honungsyoghurten och strö över pistagenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben