Grillad feta med chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Åh så gott! Lite sting i det, beroende på hur mycket kryddor man vill använda sig av. En riktig sommarhit!

Ingredienser

  • 1 skiva fetaost, ca 200 g
  • Olivolja
  • Svartpeppar
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 röd chilipeppar
  • 4-6 körsbärstomater
  • Instruktioner

    1. Skiva osten och lägg i en ugnsform.
    2. Droppa olivolja över, pudra lätt med svartpeppar. Pressa över vitlök och strössla på chili. Dela tomaterna och lägg dem runtom.
    3. Sätt in det i ugnen i 5-10 min tills osten börjar mjukna och få färg. Grekiskt lantbröd är gott till.
    4. Ugn 275 grader, grill.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JennyV 16 januari 2010

    Detta var mycket gott, hade ingen chili på utan pudrade lite cayennepeppar över fetaosten i stället. Men ska prova chili nästa gång, det är säkert lika gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben