Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god grillad halloumi som toppas med citron, chili, pinjenötter och basilika blir ett gott och vackert inslag i en härlig buffé.

Ingredienser

  • 1 pkt (250 g) Zeta Halloumi
  • Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • ½ rödlök, finhackad
  • ½ dl röd chilipeppar, urkärnad och finhackad
  • 2 msk färskpressad citronsaft
  • 2 msk Zeta Olivolja
  • 1-2 msk pinjenötter
  • färska basilikablad
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. Lägg upp på tallrik. Blanda övriga ingredienser och häll över osten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben