Mozzarella med citron, mejram och chili

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Fantastiskt god förrätt eller som tillbehör till grillat.

Ingredienser

  • 2 mozzarellakulor
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ färsk röd chili
  • 1 citron
  • Färsk mejram
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    Skär mozzarellakulorna i 1/2-centimetertjocka skivor och lägg bredvid varandra på ett fat eller varsin tallrik. Bred över creme fraiche. Riv skalet på citronen och fördela över rätten tillsammans med citronsaften och finstrimlad chili. Drössla över mejramblad, salta peppra och ringla lite god olivolja över. Kan förberedas, men bör helst ätas samma dag då mejrambladen kan förlora lite av sin spänst i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben