Avocadosallad med soltorkade tomater, grillad kyckling och pinjenötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Fräsch, nyttigt och gott,

Ingredienser

  • 540 ggrillade kycklinginnerfiléer
  • 2 avocado, skalade
  • 1 huvud lollorossosallad, sköld och plockad
  • 1 rödlök, skuren i tunna skivor
  • 1/2 dl rostade pinjenötter
  • 1 dl soltorkade tomater
  • 1/2 dl rågbrödskrutonger
  • 1/2 dl olivolja
  • Salt
  • peppar
  • Dressing
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 1 msk honung
  • 1 dl god olivolja
  • Instruktioner

    1. Skiva avocadon tunt och lägg fuktiga papper över så den inte blir brun. Bland ihop dressingen.
    2. Blanda sallad, rödlök och soltorkade tomaterna i stor skål, vänd försiktigt ner avocadon och slå över dressingen, smaka av med salt och peppar.
    3. Fördela kycklingen lite luftigt över salladen och strö över krutongerna och pinjenötterna. Servera genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben