Grönpepparfilé

Serverar: 4 portioner

En gryta av kalkonfilé med grönpepparsås. Servera gärna klyftpotatis och broccoli till.

Ingredienser

  • Ca 800 g kalkonfilé
  • 2 msk grönpeppar i lag
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör
  • 3 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk fransk senap
  • 1 hönsbuljongtärning
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela kalkonfiléerna i portionsbitar. Hacka grönpepparn och löken.
    2. Bryn köttet, grönpepparn och löken i smöret. Slå på grädde, mjölk och senap. Lägg i buljongtärningen.
    3. Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
    4. Servera med klyftpotatis och broccoli.
    5. Lycka till! Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    lilladi 3 februari 2010

    Grönpeppar i lag? Vart i affären hittar jag det?

    saxa 12 oktober 2013

    Denna var god kommer nog att göra den fler gånger. Vi hade i en msk extra av grönpepparen. Kan för vår del ha i lite till

    maria78545 12 december 2015

    Gott och lättlagat !

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben