En gryta av kalkonfilé med grönpepparsås.
Servera gärna klyftpotatis och broccoli till.
Ingredienser
Ca 800 g kalkonfilé
2 msk grönpeppar i lag
1 gul lök
1 msk smör
3 dl grädde
1 dl mjölk
1 msk fransk senap
1 hönsbuljongtärning
Salt
Peppar
Instruktioner
- Dela kalkonfiléerna i portionsbitar. Hacka grönpepparn och löken.
- Bryn köttet, grönpepparn och löken i smöret.
Slå på grädde, mjölk och senap.
Lägg i buljongtärningen.
- Låt sjuda i 10 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Servera med klyftpotatis och broccoli.
- Lycka till! Smaklig måltid
Liknande recept
Kommentarer (3)
Grönpeppar i lag? Vart i affären hittar jag det?
Denna var god kommer nog att göra den fler gånger. Vi hade i en msk extra av grönpepparen. Kan för vår del ha i lite till
Gott och lättlagat !