Grönsallad med kall grönpepparsås

Serverar: 4 portioner

En god och lättlagad lunch.

Ingredienser

  • Sallad
  • 21/2 hg rökt skinka
  • 1 burk majskorn
  • 1 hg champinjoner
  • 1/2 huvud isbergssallad
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 2 ägg i klyftor
  • Sås
  • 1 dl gräddfil
  • 1/2 dl majonnäs
  • 11/2 msk mosad grönpeppar
  • 2 msk finhackad gul lök
  • Instruktioner

    1. Rör ut majonnäsen med gräddfilen till jämn konsistens. Mosa grönpepparkornen. Tillsätt löken och pepparn och smaka av med salt.
    2. Blanda alla ingridienserna skurna till salladen och servera såsen till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben