Grönsallad med kall grönpepparsås
Serverar:
4 portioner
En god och lättlagad lunch.
Ingredienser
Sallad
21/2 hg rökt skinka
1 burk majskorn
1 hg champinjoner
1/2 huvud isbergssallad
1/2 gurka
2 tomater
2 ägg i klyftor
Sås
1 dl gräddfil
1/2 dl majonnäs
11/2 msk mosad grönpeppar
2 msk finhackad gul lök
Instruktioner
Rör ut majonnäsen med gräddfilen till jämn konsistens. Mosa grönpepparkornen. Tillsätt löken och pepparn och smaka av med salt.
Blanda alla ingridienserna skurna till salladen och servera såsen till.
Liknande recept
Kall grönpepparsås
5
15 min
4-6
1
Toppengod kall sås till fisk
4.5
4-6
8
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Kall lax- och räkpaj
4.5
30 min
4-6
22
Grillade kycklingspett med hasselbackspotatis, svampsås och grönsallad
Kall sås, perfekt till kyckling
4.5
5 min
3
12
Kall fisksås - fettsnål!
1
4
3
Kall fisksås
4
Het kall grillsås
4
20
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!