Hallonglass

Serverar: 6 portioner

Tid: 4 timmar 15 minuter

Gillar glass men inga tillsatser. Så då får man göra sin egen glass.

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 3 ägg
  • 3 msk florsocker
  • ½ dl hallonsylt
  • 250 g färska eller frysta hallon
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden, tillsätt äggen, florsockret och sylten och vispa lite till. Rör ner hallonen och häll i form med lock. Ställ in i frysen. Rör efter 2 timmar så att hallonen inte sjunker ner till botten. Frys 2 timmar till.
    2. Tina ½ timma i rumstemperatur eller 2 timmar i kylskåp. Lägg gärna extra hallon ovanpå. Ät och njut.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben