Hallonglass på minuten

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

Köpt glass kan inte mäta sig med denna! Hälsar Gruvan

Ingredienser

  • 250 g djupfrysta hallon
  • 1 ägg
  • 1 msk florsocker
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Lägg hallonen djupfrysta i en matberedare, tillsätt ägget och florsockret. Starta maskinen och späd med grädden Kör ca 1 minut. Lägg upp i glas och bjud genast.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    MosterNettan 4 oktober 2009

    Denna glass gör jag jätteofta. Ska göra den nu, en liten portion till bara mig, jag serverar med köpta rullrån och kaffe.

    annry089 3 januari 2010

    Mums

    MillyNova 6 mars 2010

    Helt underbart gott!

    MosterNettan 25 september 2011

    Jag har alltid gjort likadant men utan ägg. Det fungerar också jättebra. Nästa gång ska jag testa med ägget...

    danielhansen 29 januari 2012

    Supergod, jag smälte choklad till och hade på! Men ta 2 msk florsocker tycker jag, blir lite godare :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben