Halloween - Blodigt Bål

Serverar: 10 portioner

Tid: 10 minuter

Denna bål ska drickas med allra största försiktighet.....hooo...hooo, men gott är det.

Ingredienser

  • 2 l röd druvjuice (helst 100 % och lätt sötad)
  • 1,5 l vit rom
  • ½ l tequila
  • 4 gelatinblad
  • 2 pressade limefrukter (endast saften)
  • Koncentrerad citronsaft efter egen smak
  • Instruktioner

    1. Förbered gelatinbladen (i varmt vatten) efter förpackningens anvisningar.
    2. Häll druvjuicen, limesaften och alkoholen i en stor skål (eller hink). Tillsätt gelatin tills det blir trögflytande så att det påminner om blodets konsistens.
    3. Smaka av med citronsaften, eventuellt även lite socker, beroende på hur söt druvjuicen är.
    4. Servera den halv ljummen i en ur kärnad pumpa.

    Liknande recept

    4.3
    30 min
    20
    1

    Kommentarer (2)

    sarabarasara 30 oktober 2008

    Måste den vara ljummen?

    carl59 28 oktober 2009

    awesome:O den ska jag pröva :p

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben