Happy New Year

Serverar: 25 portioner

Läckert för ögat och väldigt gott för gommen.

Ingredienser

  • 200 g Odense rosa Figurmarcipan med jordgubbssmak
  • 200 g Odense grön Figumarcipan med päronsmak
  • 300 g Odense Grand Cru Mandelmassa
  • 200 g Odense Grand Cru Chokladknappar
  • Instruktioner

    1. Kavla ut marsipanerna till tre fyrkantiga plattor av varje färg, ca 4 mm tjocka.
    2. Kavla ut mandelmassan till fyra plattor, ca 2,5 mm tjocka. Alla plattor ska vara lika stora.
    3. Smält chokladknapparna i mikrovågsugn .
    4. Pensla choklad på plattorna och, innan chokladen stelnar, lägg samman dem kant i kant så att färgerna varvas.
    5. Skär upp i stänger, ca 0,5 cm tjocka

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Årets fest
    Årets fest är i antågande. Hela veckan kommer du att få förslag på til...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben