Havrekakor med vit choklad

Serverar: 25 portioner

Tid: 30 minuter

Lätta att baka och ännu lättare att äta upp.

Ingredienser

  • 300 g havregryn
  • 1 ½ dl socker
  • 200 g margarin
  • 1 msk vatten
  • ½ dl vetemjöl
  • 0,75 tsk bakpulver
  • Topping
  • 100 g vit choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienser
    2. Rulla degen till små bollar och lägg dem på en plåt
    3. Platta ut bollarna på plåten
    4. 200 grader i ca. 10 minuter
    5. Smält chokladen och droppa i mitten på varje kaka då de svalnat

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Elin_H 9 augusti 2010

    såå himla enkelt å gott! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben