Havrepaj
Serverar:
8-10 portioner
En mycket god paj med sommarens färska bär.
Ingredienser
Paj
2 dl havregryn
3 dl vetemjöl
1 dl socker
200g smör
Fyllning
3 dl vispgrädde
1 äggula
4 msk florsocker
1 msk vaniljsocker
Garnering
Färska bär eller frukter
Instruktioner
Rör ihop degen och låt den vila 30 min. i kylskåpet. Grädda 10-15min, 225 grader Låt pajen svalna!
Vispa grädden och tillsätt äggula, florsocker och vaniljsocker.
Bred grädden över pajen och garnera med valfria färska bär eller frukter.
Liknande recept
Havrepaj med limekräm
8
Havrepaj med bär
4
1 h 30 min
8-10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!