Hawaii snacks

Tid: 15 minuter

Super gott "hett" snacks att bjuda på innan middagen eller som tilltugg till drinken eller ölen.

Ingredienser

  • 1 påse Nachos Chips neutrala
  • 1 burk Salsa (ananas smak)
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg ut Nachos på en plåt som är täckt med bakplåtspapper. Lägg på lite Salsa på varje Nacho, och lägg på riven ost. In i ugnen några minuter till osten smält och fått lite färg!
    2. OBS! Stoppa nu inte direkt i munnen! Låt svalna någon minut. Är VÄLDIGT varma.
    3. Man kan givetvis lägga på annan salsa sås, men vi föredrar med Ananas.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25
    1 h 30 min
    4-6

    Kommentarer (5)

    Madden 15 september 2008

    Hej Vilket enkelt recept på tilltugg. Jag tar det till min samling.

    enAnnan 24 september 2008

    Detta gör jag och sönerna oxå titt som tätt och jag håller med, det är supergott! Vi gör några med pineapplesalsa och några med hot salsa för att variera. :)

    chrisq 5 november 2009

    hej testade att göra dessa igår ska ha dom som drink tilltugg nästa helg var ju bara supergoda o så lätt att fixa tack för det kram

    Eckhardt 1 januari 2011

    Mycket goda tilltugg till fördrinken. Serverade dessa i 2 omgångar på nyårsaftonen och dom försvann från brickan på ett kick. Ett recept som får full pott från oss sex nyårsfirarei Örviken. Tack för superreceptet!!!

    ABOhrstrom 12 augusti 2011

    Hej, detta låter jättegott, måste prova nästa gång jag ska ha gäster!! Tack för receptet!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben