Hawaiigratäng

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Ett måste för dem som liksom jag älskar hawaiigratäng!

Ingredienser

  • 1,5 dl ris
  • 100 g kassler
  • 1 dl riven ost
  • ½ dl krossad ananas
  • ½ dl grädde
  • ½ dl mjölk
  • 1 tsk curry
  • 1 krm salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250° C.
    2. Koka riset och lägg det på botten i en smord ugnsfast form.
    3. Skär kasslern i tunna strimlor eller tärningar och blanda med den rivna osten och lägg på riset i formen.
    4. Blanda ananas, grädde, mjölk och kryddor och häll blandningen över kasslern.
    5. Gratinera tills gratängen har ljusbrun färg, cirka 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben