Hemmagjorda French Fries med hot dippsås

Serverar: 4 portioner

Gott och roligt tillbehör för alla tillfällen!

Ingredienser

  • Hot dippsås
  • 2 dl gräddfil
  • 1 dl mango chutney
  • 1 krm salt
  • ½ krm Kockens Knorr Svartpeppar, malen
  • 2 krm Kockens Knorr Oregano
  • 2 krm Kockens Knorr Timjan
  • 2 krm Kockens Knorr Chilipeppar
  • 1½ msk tomatpuré
  • French Fries
  • 2-3 bakpotatisar
  • 1-2 msk flytande Milda
  • Kockens Knorr Rosmarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°C
    2. Hot dippsås: Blanda alla ingredienserna till såsen. Låt den stå och mogna i kylen minst 1 timme. Smaka av såsen.
    3. French Fries: Skrubba potatisen. Skär potatisen i ca 1 cm breda stavar. Lägg potatisstavarna på bakplåtspapper.
    4. Pensla dem med lite flytande matfett och strö över rosmarin.
    5. Baka potatisen i mitten av ugnen ca 25 minuter. Vänd dem någon gång under gräddningen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben