Hemmagjord kebab med lite annorlunda smak

Serverar: 4 portioner

Jättegod kebab , á la annorlunda. Populär bland mina vänner.

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 1 ask Philadelphiaost, 200 g
  • 2 tomater
  • 15 cm gurka
  • 1 gul lök
  • Sallad
  • Salt
  • Peppar
  • Kött och grill krydda
  • 4 pitabröd
  • Sås
  • 4 dl matlagningsyoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 1 äggula
  • 1 msk chilisås
  • 3 vitlöksklyftor
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk cayenpeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Såsen : Blanda matlagningsyoghurt ,äggula, chilisås och majonnäs. Pressa ner vitlöken. Krydda med cayenpeppar, paprikapulver och salt. Förvara svalt till servering
    2. Kebab: Strimla lövbiff, krydda med kött och grillkrydda, salt och peppar och stek den snabbt. Dela tomat i mindre bitar, skiva lök och gurka och strimla salladen. Värm pitabröden i ugnen, när dom är klara dela brödet och bred på philadelphiaost inuti brödet. Fyll sedan pitabröden med sallat, tomatskivor, gurka , lök och stekt lövbiff och ringla över kebabsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    astonvilla 21 april 2012

    Jätte gott & Såsen var god-)

    marieb-46@hotmail.com 6 april 2013

    Super gott med naturlig kebab

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben