Serverar: 4-5 portioner
Tid: 25 minuter
Den här rätten gör jag dagen före så att alla kryddor hinner komma till sin fulla rätt. Det är så gott . Lägg gärna en klick mat youghrt på tallriken att mildra kryddningen med.Vi har vitt nybakat lantbröd och ris till. Naturligt vis går det utmärkt att äta den direkt.
Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt. Häll över det i grytan. Smula över buljongtärningen. Häll på krossadetomater och vattnet. Låt allt puttra i 20 minuter. Slå över vitabönor och majs rörom. Låt det svalna och ställ det kallt över natt.
Spaghetti med köttfärssås
Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...