Chili con carne med sting

Serverar: 4 portioner

Underbart gott - servera med gräddfil och feferoni.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 2 msk smör
  • 1 gul lök
  • 500 g passerade tomater med vitlök och chili
  • 2-3 tsk cacao/chili (Santa Maria)
  • 2 msk tomatpuré
  • 250 g kidneybönor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn nötfärsen smulig i smör. Skala och hacka löken. Blanda med färsen.
    2. Tillsätt passerade tomater, Santa Marias cacao och chili och tomatpurén. Låt sjuda 10 minuter.
    3. Skölj kidneybönor, konserverade, i durkslag. Vänd ner bönorna i grytan och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera med gräddfil och feferoni och gärna även vitt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben