Chili con carne med sting
Serverar:
4 portioner
Underbart gott - servera med gräddfil och feferoni.
Ingredienser
500 g nötfärs
2 msk smör
1 gul lök
500 g passerade tomater med vitlök och chili
2-3 tsk cacao/chili (Santa Maria)
2 msk tomatpuré
250 g kidneybönor
Salt
Peppar
Instruktioner
Bryn nötfärsen smulig i smör. Skala och hacka löken. Blanda med färsen.
Tillsätt passerade tomater, Santa Marias cacao och chili och tomatpurén. Låt sjuda 10 minuter.
Skölj kidneybönor, konserverade, i durkslag. Vänd ner bönorna i grytan och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
Servera med gräddfil och feferoni och gärna även vitt bröd.
Liknande recept
Chili con carne
5
4-6
1
Chili con carne med extra smak
25 min
4-5
Supergod chili con carne
4-6
Chili con carne
4
4
1
Lchf – Chili Con Carne
3.5
30 min
4
3
Chili con carne tritacarne
45 min
8
1
Kryddstark chili con carne med sojabönor
4
Chili con carne med baconsmak
1 h 30 min
6-8
Vegetarisk chili con carne
25 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!