Fisk med lite annorlunda smak

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 1 timme

Kom på detta idag

Ingredienser

  • 5 pangasiusfilèer
  • Citronpeppar
  • 2 brk Arlas Skogssvampanna à 310 g
  • 1 röd paprika
  • 1 liten purjolök
  • Instruktioner

    Peppra filèerna, stek på dem till fin yta i stekpanna. Ha ner dem i ugnsform. Strimla purjon och skär paprikan i mindre bitar, strö dem över fisken. Vispa ihop skogssvampspannan och slå det över fisken, sätt in i 200 grader varm ugn ca 30- 40 minuter. Serveras med sallad och potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nya viner i augusti
    I augustis nyheter på Systembolaget finns mycket Merlot och Caberne...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben