Het Köttfärs i pitabröd

Serverar: 2-4 portioner

Toppengott

Ingredienser

  • 250 g Mager Nötfärs
  • 1 Röd Lök
  • Ev 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk Flytande Matfett
  • 2 dl krossade tomater
  • Salt
  • ½ tsk Sambal Oelek el Tabasco
  • 2 dl Majskorn
  • Tillbehör
  • 2-4 pitabröd
  • Sallad
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka rödlök och ev vitlök. Fräs i matfettet i en stekpanna på ganska stark värme. Lägg i färsen och bryn den grynig under omrörning.
    2. Blanda i tomater, salt och sambal oelek eller tabasco. låt allt puttra på svag värme. 5-8 minuter. Tillsätt majsen och låt bli varmt.
    3. Värm pitabröden och fyll dem med köttfärs och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben