Serverar: 4-6 portioner
En god, nyttig och mättande köttfärssås.
Stek köttfärsen först, blanda sen champinjonerna, den skivade löken och pressade vitlöken. Tillsätt 2 dl vatten. När allt är brynt, blanda i morötter och krossade tomater. Salta och peppra efter behov (ev 1 msk mjöl). Låt puttra några minuter innan servering. Gör sig bäst till tagliatelle, men även i lasagne.
Lasagne
En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...
Tacopaj
Med glimten i ögat kan man konstatera att tacos har blivit en rätt lik...
Jag har provat din rätt och lagt in bild, hoppas du inte misstycker
Ett tips är att använda färska tomater istället för krossade - ännu godare! :)
Varför inte använda färska champinjoner i stället? Ännu godare! Och så en skvätt rödvin som får puttra med - voilá!
Är det motötterna som gör den så nyttig??:-)
Varför inget fett? Tror att kroppen behöver fett, om inte annat för att ta upp fettlösliga vitaminer.