Hickorymarinerade kotletter
Serverar:
4 portioner
Grillat the American way! Här får kottletterna spännande smak av marinaden.
Ingredienser
4 kotletter
Marinad
2 dl rödvin
1 msk hickory liquid smoke
1 kanelstång
1 msk rödvinsvinäger
Salt
Peppar
Till servering
Tomatspett
Rucolapotatis
Instruktioner
Lägg alla ingredienserna till marinaden i en kastrull. Låt det koka upp. Ställ det att kallna. Smaka av med salt och peppar.
Lägg kotletterna i en plastpåse och häll över marinaden. Låt det ligga kallt ca 2 timmar. Vänd påsen några gånger under tiden.
Torka kotletterna och grilla dem ca 3-4 minuter på varje sida.
Bjud kotletterna tillsammans med tomatspett och rucolapotatis.
Liknande recept
Kotletter med svamp och purjo
4.5
2
10
Kotletter i lergryta
4.2
1 h
4
14
Kotletter i sås
4.3
4-5
4
Ugnsstekta kotletter i Sambal Oelek-sås
4.6
6
21
Kotletter i Ugn
4.7
11
Kotlett med kryddig sås
4
30 min
4
2
Maya´s Fredags Kotletter
4.3
50 min
4-5
17
Benfri kotlett
4.3
1 h 15 min
4
2
Kotlett i "starksås"
4.7
40 min
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!