Hickorymarinerade kotletter

Serverar: 4 portioner

Grillat the American way! Här får kottletterna spännande smak av marinaden.

Ingredienser

  • 4 kotletter
  • Marinad
  • 2 dl rödvin
  • 1 msk hickory liquid smoke
  • 1 kanelstång
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • Salt
  • Peppar
  • Till servering
  • Tomatspett
  • Rucolapotatis
  • Instruktioner

    1. Lägg alla ingredienserna till marinaden i en kastrull. Låt det koka upp. Ställ det att kallna. Smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg kotletterna i en plastpåse och häll över marinaden. Låt det ligga kallt ca 2 timmar. Vänd påsen några gånger under tiden.
    3. Torka kotletterna och grilla dem ca 3-4 minuter på varje sida.
    4. Bjud kotletterna tillsammans med tomatspett och rucolapotatis.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 15 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben