Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Jag tog lite på en höft, så måtten är på ett ungefär.
Rensa kycklingklubborna, och skär i mindre bitar. Kok pasta enligt anvisning. Lägg pastan i botten på en ugnsfast form. Lägg kycklingbitarna ovanpå. Stek den hackade löken tillsammans med purjon och ölkorven. Lägg över i formen. Stek den skivade svampen plus paprikan. Lägg över i formen. Krydda med salt - peppar och salladskryddan. Rör om. Stek baconet. Värm grädde, creme fraishe och kalvfond. Häll över den stekta baconen ( i såsen ) och skölj av järnet med vattnet. Över med det också i såsbyttan. Smaka av och red av. Över med såsen i formen. Blanda så att såsen fördelas. Strö över den rivna osten. In i ugnen, 225 grader i ca 15 - 20 minuter. Servera med en god sallad.