Honungsglaserade revben

Serverar: 3-4 portioner

Kladdigt men toppengott!!

Ingredienser

  • 1.5 kg tunna revben
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk ingefära
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • Till penslingen
  • 1 dl ljus sirap
  • 1/2 tsk ingefära
  • 2 tsk kina soja
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk honung
  • Instruktioner

    Ugn 175 grader * Gnid in revbenen med kryddorna. Lägg de på ett galler m folie och långpanna under. Stek mitt i ugnen ca 30min. * Blanda allt till penslingen och pensla bitarna. in i ugn ytterligare 20min. * Pensla igen och in i ugn 20min tills de är klara och fått fin färg. * Servera med baguette och sallad!

    Liknande recept

    5
    3 d 1 h 30 min
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben