Honungsnötter med blåmögelost och fruktsallad
Serverar:
4 portioner
Min favoritdessert.
Ingredienser
100 g Høng Danablu blåmögelost
Honungsnötter
1 dl blandade osaltade nötter
2 msk honung
1-2 msk vatten
Fruktsallad
2 päron
Blå vindruvor
1/2-1 msk pressad citronsaft
Instruktioner
Lägg nötter och honung i en kastrull och koka ihop tills honungen blir svagt gyllenbrun. Tillsätt vattnet och låt svalna lite.
Skala, kärna ur och tärna päronen fint. Skölj och halvera druvorna. Blanda päron, vindruvor och citronsaft.
Servera osten med nötter och fruktsallad.
Liknande recept
Fruktsallad med maränggrädde och dajmkulor
4
20 min
4
Fruktsallad med mandelgrädde
5
4
1
Fruktsallad med yoghurt
5 min
1-100
Fruktsallad med len mascarponekräm
4
Kycklinggryta med blåmögelost
6
Fruktsallad med räkor
15 min
3-4
Fruktsallad med yoghurt
5
1
Fruktsallad
6-8
Alonsos fruktsallad med avokado
5-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!