Honungsnötter med blåmögelost och fruktsallad

Serverar: 4 portioner

Min favoritdessert.

Ingredienser

  • 100 g Høng Danablu blåmögelost
  • Honungsnötter
  • 1 dl blandade osaltade nötter
  • 2 msk honung
  • 1-2 msk vatten
  • Fruktsallad
  • 2 päron
  • Blå vindruvor
  • 1/2-1 msk pressad citronsaft
  • Instruktioner

    1. Lägg nötter och honung i en kastrull och koka ihop tills honungen blir svagt gyllenbrun. Tillsätt vattnet och låt svalna lite.
    2. Skala, kärna ur och tärna päronen fint. Skölj och halvera druvorna. Blanda päron, vindruvor och citronsaft.
    3. Servera osten med nötter och fruktsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben