Ischoklad
Serverar:
65 portioner
Julgodis
Ingredienser
250 g ljus eller mörk blockchoklad
125 g kokosfett
Knäckformar, gärna av folie
Instruktioner
Bryt sönder chokladen och lägg den tillsammans med kokosfettet i en skål. Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten tills choklad och fett har smält.
Ös upp smeten i knäckformar och ställ kallt att stelna. Förvara chokladen kallt.
Liknande recept
Ischoklad med turkisk peppar
Ischoklad med mörk eller vit choklad
5
25-30
2
Ischoklad med kaffesmak
4.3
10 min
4
2
Ischoklad
3.8
65
1
Mazariner med ischoklad
20
Kokos knäck
4.7
40 min
1
Ischokladsandwich
Ischoklad
40-50
Ischoklad med smör
40
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!