Jankas ankgryta

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 30 minuter

En rätt på rester från Jankas anka. http://www.matklubben.se/recept/jankas_anka_113435.html

Ingredienser

  • 5-6 dl sås från Jankas Anka
  • 500 g ankkött
  • 200 g konserverad eller frusen majs
  • Katrinplommon, rester från Jankas Anka
  • Äpplen, rester från Jankas Anka
  • Recept på Jankas Anka finns här
  • http://www.matklubben.se/recept/jankas_anka_113435.html
  • Instruktioner

    1. Rensa ankskrovet från kött och skär ner annat överblivet ankkött i mindre bitar. Blanda ner majskorn, ankkött och resterna av frukten i den överblivna såsen. Värm upp det hela i ca 10 min.
    2. Servera med ris eller kokt potatis

    Liknande recept

    2 h 30 min
    5-6

    Kommentarer (1)

    babbelibabbel 8 oktober 2013

    hej jeg

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben