Jespers Quorn pepparkryddad grillbiff

Serverar: 4 portioner

En härlig biff av quorn som kryddad med peppar och serveras med en sås på äpple och mynta.

Ingredienser

  • 4 Quorn Pepparkryddad Grillbiff
  • 2 vårlökar
  • 150 g blandad sallad, till exempel mangoldskott, rucola och endiver
  • 150 g sockerärter
  • 1 tomat
  • 8 rädisor
  • 1 granatäpple
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Äppel- och myntasås
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl naturell bredbar färskost
  • 1 rivet grönt äpple
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Såsen: Blanda crème frâichen och färskosten i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
    2. Hacka ner vårlökarna, sockerärtorna, tomaten i jämnstora bitar. Skiva rädisorna, skölj salladen och strimla eller riv ner den i en bunke tillsammans med resten av grönsakerna. Ringla över lite olivolja, salt och peppar. Strö till sist över några granatäppelkärnor.
    3. Stek de pepparkryddade grillbiffarna i olivolja tills de är gyllenbruna, enligt förpackningens instruktioner.
    4. Servera biffarna med salladen och såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    imminn 3 november 2009

    Hej! Jag är intresserad av ditt recept, men var får du tag pepparkryddade grillbiffar? Jag äter bara vegetariskt, quorn och soja, men har aldrig hittat det du beskriver. Menar du att du grillkryddar quornfile eller hamburgare eller vad? Snälla skriv svar, eftersom jag gärna vill göra detta recept. MVH//Imminn

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben