JORDGUBBS CHEESECAKE

Serverar: 8 portioner

Variant av cheescake

Ingredienser

  • 10 digestivekex
  • 75 g smör
  • Fyllning
  • 400 g färskost , BUKO Classic naturell
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 äggulor
  • Servering
  • färska jordgubbar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175°. Krossa digistivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant, helst 24 cm i diameter. Mixa eller vispa samman färskost, socker, vaniljsocker och äggulor till en jämn smet. Bred ut massan i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 20-30 min.Låt kallna och servera med jordgubbar.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben