Jordgubbs- och marshmallowspett med vit choklad

Serverar: 4 portioner

Gott!

Ingredienser

  • 12 jordgubbar
  • 12 marshmallows
  • 2 nektariner, i bitar
  • 2 kiwi
  • Sås
  • 1 dl visp- eller mellangrädde
  • Några kvistar färsk mynta eller
  • 1 tsk torkad mynta
  • 100 g vit choklad, i bitar
  • Instruktioner

    1. Trä upp jordgubbar, marshmallows och fruktbitar på dubbla träspett. Grilla på svag värme eller eftervärmen tills frukten fått lite färg.
    2. Koka upp grädde och mynta. Sätt på lock och låt dra ca 15 minuter. Sila grädden. Koka upp den igen och lägg i chokladbitarna och rör tills de smält. Ringla såsen varm över de nygrillade spetten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben