Jordgubbsgrottor

Grottor kan man smaksätta i det oändliga. Här är det med jordgubbssylt.

Ingredienser

  • 1 dl strösocker
  • 200 gram margarin, rumstemparerad
  • 1 msk vaniljsocker
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • Jordgubbssylt
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Rör matfett, socker och vaniljsocker ljust och smidigt. Blanda samman mjölet med bakpulvret och arbeta in det i smeten. Dela degen i ca 20 lika stora bitar. Forma runda bollar. Lägg dem i muffinsformar av papper. Gör en fördjupning i mitten. Lägg lite jordgubbssylt i varje fördjupning. Ställ formarna på en bakplåt och grädda mitt i ugnen 12-14 minuter eller tills de har fått lite färg

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben