En perfekt bjudning till gäster istället för en välkomstdrink, eller god efterätt! som jag kommit på själv.
Bjöd på detta till 1:a adventsfika och det blev en hit!
Ingredienser
3 burkar kesella original 10%
100g Marabou daimchokladkaka
2 tsk pepparkakskrydda
2 msk vaniljsocker
Hackad Sötmandel
Instruktioner
- Häll upp all kesella i en skål.
Riv ner hela daimchokladkakan på ett rivjärn. Tillsätt den rivna chokladen till kesellan och rör om.
Strö över pepparkakskrydda och vaniljsocker.
Blanda ihop allt.
- Klart! enkelt, snabbt, smidigt, och riktigt gott.
- För bästa resultat gör den en timma innan gästerna kommer. Låt den stå i kylskåpet så den blir kall.
- Toppa med den hackade sötmandeln innan servering.
Liknande recept
Kommentarer (0)