Jul kessela chocolate

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

En perfekt bjudning till gäster istället för en välkomstdrink, eller god efterätt! som jag kommit på själv. Bjöd på detta till 1:a adventsfika och det blev en hit!

Ingredienser

  • 3 burkar kesella original 10%
  • 100g Marabou daimchokladkaka
  • 2 tsk pepparkakskrydda
  • 2 msk vaniljsocker
  • Hackad Sötmandel
  • Instruktioner

    1. Häll upp all kesella i en skål. Riv ner hela daimchokladkakan på ett rivjärn. Tillsätt den rivna chokladen till kesellan och rör om. Strö över pepparkakskrydda och vaniljsocker. Blanda ihop allt.
    2. Klart! enkelt, snabbt, smidigt, och riktigt gott.
    3. För bästa resultat gör den en timma innan gästerna kommer. Låt den stå i kylskåpet så den blir kall.
    4. Toppa med den hackade sötmandeln innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben