Julskinksrulle med senapskräm

Serverar: 10 portioner

En god förrätt av överbliven skinka, serverad på ett gott bröd

Ingredienser

  • 300 g tunna skivor julskinka
  • 200 g färskost
  • 3 msk sötstark senap
  • 1 dl hackad persilja
  • Instruktioner

    Lägg ut en stor bit plastfolie. Lägg skinkskivorna omlott till en rektangel, ca 25x40 cm, på plasten. Blanda färskost, senap och persilja. Bred ut blandningen i ett jämnt lager på skinkskivorna. Rulla ihop skinkan från långsidan så tajt det går med hjälp av plastfolien. Lägg rullen i frysen ca 30 minuter. Ta bort plastfolien och skär 20 st skivor, ungefär 2 cm tjocka med en vass kniv. Servera gärna på en bit kavring eller knäckebröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben