Fiskgratäng med fransk senap

Serverar: 4 portioner

Krydda gärna fisken med körvel. Servera med ugnsrostad potatis eller potatismos.

Ingredienser

  • 300 g Gratäng crème original
  • 600 g vit fisk, t.ex. torsk
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 stor zucchini
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda Gratäng Crème med senap. Riv zucchinin grovt och lägg ut hälften i en ugnsfast form.
    3. Lägg fisken ovanpå. Salta och peppra. Bred på senapskrämen och lägg över resten av zucchinin.
    4. Grädda i ca 20 minuter.
    5. Tips: Krydda gärna fisken med körvel. Servera med ugnsrostad potatis eller potatismos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben