Jumbobönor i currymarinad

God sallad till grillat kött, fisk eller quorn.

Ingredienser

  • 2 burkar stora vita bönor, á 400 g
  • 1 kg bondbönor
  • 200 g sockerärter
  • 150 g färsk spenat
  • Currymarinad
  • 2 tsk curry
  • 2 krm salt
  • 2 tsk flytande honung
  • 1 dl rapsolja
  • Instruktioner

    1. Spola av de vita bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Sprita och skala bondbönorna. Koka bondbönorna ca 5 minuter. Lägg i sockerärterna mot slutet och låt dem koka upp. Spola av med kallt vatten och låt rinna av.
    2. Värm curry, salt och honung i en kastrull och häll på olja. Låt svalna. Blanda marinaden med bönorna och vänd i spenaten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben