Kaka med Schweizernöttäcke

Serverar: 8-10 portioner

En riktig liten godsak.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 50 g smält smör
  • 100 g mald mandel
  • Glasyr
  • 2 msk smält smör
  • 5 msk vispgrädde
  • 200 g Marabou schweizernöt chokladkaka
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker, blanda ner mandel och det smälta smöret. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i ca 30 minuter. Allt till glasyren smältes i vattenbad/ micron och blandas väl Bred ut glasyren över den kalla kakan och njut den i små bitar, väldigt söt och mäktig.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben