Kall sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 4 minuter

En universalsås till fisk Kan med fördel användas som "insmörjare" när man gör smörgåstårtor. Uteslut då ev dillen.

Ingredienser

  • 1 dl filmjölk
  • 1 dl gräddfil
  • 1 dl majonnäs
  • salt
  • peppar
  • färsk dill
  • citron
  • Instruktioner

    1. Rör ihop filmjölk, gräddfil och majonnäs. Rör i dill efter smak och pressa lite citron även det efter smak.
    2. Smaka av med salt o peppar.
    3. Tips! Rör i lite bostongurka och det blir en finfin remouladsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Goda såser och röror!
    Vad är väl en middag utan en god sås eller röra? Såsen ska vara den...

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben