Kall sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 5 minuter

God till varmrökt lax, grillad fläskfile eller grillad kyckling

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk hjortronsylt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Blanda creme fraiche och hjortronsylt, smaka av med vitpeppar och låt stå en stund innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Goda såser och röror!
    Vad är väl en middag utan en god sås eller röra? Såsen ska vara den...

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben