Kall sås till fisk

Serverar: 4 portioner

Serveras till diverse fiskrätter där det passar med en kall sås.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk finklippt gräslök
  • 3 msk bostongurka
  • ½ tsk Slotts senap
  • Lite salt
  • Lite malen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda crème fraiche, finklippt gräslök, bostongurka och senap i en skål.
    2. Salta och peppra efter smak. Låt stå svalt ett tag.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Nu är det gryttider
    Jag är egentligen en utpräglad sommarmänniska som njuter av värmen och...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben