Fisk med krämig sås

Serverar: 4 portioner

Snabbt och enkelt att tillaga. Passar både vardag som helg.

Ingredienser

  • 800 g fisk av valfri sort
  • 1 dl vatten
  • 3 msk hummerfond
  • 1 dl crème fraiche
  • 2,5 dl mellangrädde
  • 2 tsk fransk senap
  • Finklippt dill
  • Röd stenbitsrom
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka ihop såsen och sjud fisken däri i några minuter. Tiden beror på vilken typ av fisk ni valt och hur stora bitarna är.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    Lindanemon 1 april 2008

    Gjorde denna rätt till middag idag. Jag använde lax, men hade ingen stenbitsrom, fast det blev jättegott ändå! Tyvärr tycker pojkvännen inte om kokt fisk, så han gjorde tummen ner...

    Jonaman 9 september 2008

    Den här maträtten var tyvärr inte alls i min smak. Jag tycker det blev för mycket med hummerfonden, senapen och rommen.

    enAnnan 14 september 2008

    Väldigt gott! Vi åt den med kokt potatis och sparris och grönsallad nyss. Rommen och fonden ger sälta och senapen bryter av. Dessutom snabbt lagad som är ett plus. :)

    anpaella 1 december 2008

    Jättegott. Även dom som inte gillar fisk tyckte om såsen. Kommer att laga detta fler gånger.

    flabban 25 januari 2009

    Väldigt enkelt att göra och supergod. Kan varmt rekommenderas. Tack för ett bra recept

    trusse 7 september 2009

    super god fisk rätt

    Relaterade Artiklar

    Zinfandel
    Drick ett neutralt vitt vin, drick ett ljust rosévin med viss sötma...

    Pilgrimsmusslor
    På engelska heter de scallops och på franska Coquilles. St Jacques är...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben