Fisk med sugar snaps o härlig sås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Länge sedan vi åt fisk,hittade på detta och det blev supergott. Härlig smak med kryddorna!

Ingredienser

  • 2 pkt Torskfilè à 400 g
  • 500 g krossade tomater med basilika
  • 3 msk tomatpurè
  • 1 ½ dl vatten
  • 5 dl crème fraiche
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 300 g sugar snaps
  • 2 tsk timjan
  • Salt
  • Instruktioner

    Lägg fisken i en ugnsform. Lägg i sugar snapsen(socker ärtorna) runt om och lite över. Vispa ihop crème fraiche, krossade tomater, tomatpurè utblandat med vattnet och kryddor. Slå det över fisken och sugar snapsen. Smula buljongtärningarna över. Sätt in i 200 grader varm ugn i en timme. Klart att servera med potatis och grönt.!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben