Grillad svartpepparbiff med cashewnötter och sugar snaps
Serverar: 4 portioner
Måste prova detta nu när vädret ska bli bättre!
Ingredienser
600 gram lövbiff
Marinad
1 msk svartpeppar
3 msk soja
2 vitlöksklyftor
2 msk olja
Kanderade cashewnötter
1 msk smör
1,5 msk socker
0,5 tsk salt
1 dl cashewnötter
250 g sugar snap peas
1 tsk sambal oelek
Till dekoration
Mynta
Instruktioner
Blanda samman marinaden och lägg i köttet. Låt det marinera i 20 minuter.
Smält smöret i en teflonpanna. Tillsätt socker, salt och cashewnötter. Rör om i ca 5 minuter tills all vätska är borta. Lägg i sugar snaps och sambal oelek. Rör snabbt ihop och ta av från plattan.
Grilla köttet snabbt på båda sidor. Servera med nötter och bönor och dekorera med färsk mynta.